Nov 24, 2017, 11:47 PM

Любовен порив 

  Poetry » Love
422 1 8

 

Ще те обичам като музика изящна,
ще те обичам в мрак и светлина!
Невинно ли е времето сегашно
за изранените ръце и ходила?

 

Ще те обичам като аромат на роза,
притихващ ромон на изтичаща река...
Какво научихме от птиците летящи
и изморените от полета крила?

 

Ще те обичам като син – баща и майка,
като цветята жадни – сутрешна роса.
Сърцето ми е пръсната мозайка...
Създадено за твоята ръка.

 

Ще те обичам като къща подредена

от сръчността на влюбена жена.

И ще зарастнат мигом всички рани

душите ни щом слеят се в една.

 

Бъди до мен.

И аз ще съм до тебе –

трънливата пътека е Съдба!

 

И нека в Любовта си окрилени

открием мир, покой...

и красота.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??