Jan 1, 2017, 1:41 PM

Любовна обсада 

  Poetry » Love
226 0 7

Самота е моята фасада.

Мислено държа те аз в обсада.

 

С цялата си мъка в самотата

с мисълта напук на синевата,

 

настанявам се на теб в очите,

за да видя аз във тях лъчите

 

в теб, които любовта запалват

и ръцете ти дори погалват.

 

До сърцето ти с лъчи да стигна -

в него, като мъж да се въздигна

 

и душата ти да я завзема -

крепостта отвътре да превзема.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??