Dec 15, 2009, 1:04 PM

Любовна рецепта (21 грама) 

  Poetry » Humour
1224 0 9

21 грама

 

Ето рецепта за бъдещи влюбени -

кратка и лесна, безплатна дори.

За нея не трябват газови печки,

нито котлон, на който да ври.

 

Сипваме думи – красиви, безбрежни.

Добавяме малко усмивки – на вкус.

А после целувки – топли и нежни,

гарнирани с поглед и дъх на мускус.

 

Щипка накрая от тайното биле,

което запазва най-дълго храната.

Двадесет и един грама ще стигне -

толкова, казват, тежала душата.

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??