Aug 26, 2017, 9:42 PM

Любовно въгленче 

  Poetry » Love
407 2 5

Понякога тя идва странно
от рукналия нейде дъжд,
запалена с искра, внезапно,
в очите на случаен мъж.
Припламва огън, лумва клада,
изгарят рамки и морал,
а въгленчето от жаравата,
прегърнало е любовта.
И дълго то ще се пази спомен,
за онзи миг на тишина,
що пърха нейде във утробата
със пеперудени крила.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??