Jan 25, 2008, 12:46 AM

Любовта ми към Русия 

  Poetry » Civilian
1085 1 1

Любовта ми към Русия


Обичам Русия.
Обичам я нежно, но здраво, горещо;
Най-много от всички ония
чуждици - обичам Русия.

Само трябва да кажа;
Да обявя, черта да сложа -
не е туй любов безусловна,
нито любов народна.

Обичам Русия без комунизма,
без комунизма и социализма.
Мразя всичко съветско;
Мразя червено и пролетарецко.

Обичам Русия без Путин.
Правителството им също мразя;
Цялата им държавност -
Е голям хуй (член) и проказа.

Обичам Русия без нефта и газа.
Мразя нефт в морето да ми го разливат.
Мразя с лъжи страната ми да газифицират.
Да си отиват, че ще ми седнат на Праза.

Обичам Русия без руската мафия;
Липсата на законност също не тача.
Престъпността им тук не искам:
„Оправете се първо, копелета руски!”, това искам.

Обичам Русия без тяхната армия,
оръжията им са боклуци скъпи.
Сами да си гледат Кремълската гвардия,
на моя земя руски войник няма да стъпи.

Обичам Русия и аз не знам защо -
явно защото съм тъпо лайно.

ефр. Праз
2008

© Ефр Праз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??