Jun 30, 2006, 7:22 PM

Любовта ти 

  Poetry
1214 0 21

 

Ликува в мене

любовта ти подарена,

изпълни със смисъл

изречени думи.

Да аленее в заревото

тя е отредена,

да бъде  виолетовата вечер

по между ни.

Тя в мен разкри

незнайните пътеки

и доближи съвсем

далечината.

Отвори портите железни

на сърцето-

за хоризонти и салюти,

за зарята

от безсмъртни

мигове на щастие.

Празнува любовта ти,

в мене преродена,

с благословията на времето

израства

и от сълза преобрази се

в наводнение.

По-ниско с нея

слезнаха звездите

и  по-гальовен стана

вятърът със мене,

облечени в реалност

са мечтите

и светлината лунна

виждам денем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??