Да, любовта във виното искри
и Купидон ранява ни без звук,
цветя и рози, вино и мечти,
а утре незапомнен махмурлук.
Долитай, Купидоне, кучи син,
да ти оскубя белите крила,
но първо донеси ми аспирин.
A после вън и ти, и любовта.
Любимата ми е със друг, самин,
лежа си тъжен, болен, изигран.
Какъв ти Купидон и Валентин?
Oт днес празнувам Трифон Зарезан!
© Надежда Ангелова All rights reserved.