Mar 5, 2024, 10:20 AM

Магия 

  Poetry
253 6 14

 

                в памет на Яворов 

 

Вятър вейне--

звън разлее 

над земята глас. 

 

Гръм удари--

огън блесне 

с непокорна власт. 

 

Тайна сила 

в мен пулсираща

от възторг и гняв:

 

--Живей,мила!

Длани вдигам 

и се моля прав!

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??