5.03.2024 г., 10:20 ч.

Магия 

  Поезия
260 6 14

 

                в памет на Яворов 

 

Вятър вейне--

звън разлее 

над земята глас. 

 

Гръм удари--

огън блесне 

с непокорна власт. 

 

Тайна сила 

в мен пулсираща

от възторг и гняв:

 

--Живей,мила!

Длани вдигам 

и се моля прав!

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??