Jan 22, 2009, 9:55 AM

Магията на малките неща 

  Poetry » Civilian
1933 1 6
Магията на малките неща...
Какво ли толкова във тях се крие?
Защо ли целите, горещо чакани,
очакването често ще убие?

Магията на малките неща...
Да срещнеш залеза и днес,
дъжда да завали, сълза,
проронена от паднало дете.

Магията на малките неща...
Какво магично има в тях?
Нечакана усмивка в утринта,
любовен надпис върху прах...

Магията на малките неща...
Нечакани и без отплата...
Животът ти обръщат на мига.
И вече вярваш във съдбата.

© Цветелина Савкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??