Dec 8, 2020, 12:32 AM

Магьосница 

  Poetry
443 1 3

Златна есен, къдрокоса

разстлала своите коси,

да тичам аз обичам боса

и щастие от мен лъчи!

 

Златна есен, многолика,

показала се не веднъж,

ти си толкова велика

поглеждайки на шир и длъж!

 

Златна есен, водоносна,

разляла своите води,

ти чула си молба народна

от що живота ни горчи!

 

Красива, дива и добра,

и плаха като малко дете,

решаваш нашата съдба

омагьосвайки с ръцете!

 

07.12.2020г.

© Кремена Арменчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??