Jun 22, 2012, 12:15 PM

Майко моя 

  Poetry » Other
637 0 0

Тя, жената,

и дава майчина милувка,

а отвори ли ми тя вратата,

ме посреща винаги с целувка.

 

Майко свята,

ти с живот си ме дарила,

ти една си на земята 

и всичко ще си ми простила.

 

Майко, с тебе се разделям,

по пътя труден ще поема,

с друг човек живота си споделям,

сега той от тебе ме отнема.

 

Аз знам, че ти ми даваш сила 

и помня твоите съвети,

и винаги ще си ми ти закрила 

в пътищата ми поети!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??