Mar 26, 2009, 2:09 PM

Макар и малко късно... 

  Poetry
532 0 6

Ще ме потърсиш ли в росата,

не забравяй, това са моите сълзи.

Ще ме потърсиш ли във тишината,

не забравяй, това е моят глас. Уви!

 

Избърсах ги, сълзите, във ръкава,

престраших се да погледна в моите очи.

Видях се, дишаща и млада,

но загубих ценно време. Мълчи!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??