Apr 30, 2008, 11:27 AM

Маргаритина любов 

  Poetry » Love
661 0 7

      Маргаритина любов

Откъсвам маргаритка бяла

и почвам бавно да броя,

във  листчета аз станах цяла,

но все не ми се падна - ТЯ!

 

Любов, дали ще те позная,

прашинкова, каквато и да си?

Броя. За дълго ли - не зная,

а ароматът сякаш ме опи!

 

И нека вече да те има,

че няма маргаритки цели,

през лятото потърсих те. До зиме -

дано сърцата наши се открият!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??