Sep 1, 2009, 9:49 PM

Матинè 

  Poetry » White poetry
494 0 7

 

 

 

 

Не идвайте вече,


матинèто приключи.


Няма кафе,


а чаят замръзва...


Буря от сбогом


ще ви погълне...


Не идвайте,


загубих ключа.

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??