Apr 23, 2008, 4:17 PM

Мечтите са безплатни 

  Poetry
619 0 3

Живот безсмислен, изпълнен си с тъга.

И убиваш всичко в мен и възпираш моята душа.

Тя мечтае за безкрайния и синия простор,

а той е толкова далеч и така недостижим...

 

И прилив на сила и вяра напира вътре в мен

и ме кара да живея и да вярвам в моята мечта,

а тя е простичка - да съм свободна и да

преоткрия света от погледа на друг човек.

 

И ето, че отново стъпка моята мечта

и душата ми ранена за пореден път

се скита и част по част нарежда

своята изгубена и  толкова изстрадала съдба.

 

Но да те съдя, нямам право на това!

Ти създаваш и разбиваш мечтани светове,

но моята мечта не ще умре току така,

тя просто ще остане и ще се слее с вечността.

 

Живот... твоето второ име е неузнаваем!

 

21.04.2008 година

© Радка Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??