Mar 22, 2014, 10:00 PM

Медената питка 

  Poetry » Love
665 1 7


Понякога си малко неприлична
и красотата ти ме подлудява...
Тогава си по-чувствена, различна –
жена, която много изкушава...

Захвърляш най-небрежно дрехите си,
разголваш очертания и форми,
из въздуха се носиш като песен,
родена във извивки на флигорна.

Движенията ти са романтични,
а моите въздишки са безмълвни,
приличаш ми на влюбено момиче,
което ненадейно ще прегърна.

Усмивката ти – медената питка,
ще гоня аз със огладнели устни...
търкулнеш ли я във нощта ни тиха,
ще си я хапна... Толкова е вкусна!

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??