Aug 21, 2019, 7:36 AM

Mежду живота и смъртта 

  Poetry » Other
522 1 4

Недей да плачеш – няма смисъл,

за мъртвите недей тъжи,

те нивга няма да се върнат,

не ще ги съживиш със своите сълзи.

 

Но живите са тука,

седят, скърбят и тънат в нищета,

те носят свойто бреме

на страх, разгром и самота.

 

За тях тъжи и тях ги гледай,

те остават, скитайки между живота и смъртта,

а мъртвите ще си останат мъртви

и не ще да имат ни най-малка грижа на света.

© Катерина Лулф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??