Днес небето
си облече
сиви копринени
шалове и
тихичко заплака,
опирайки глава
на рамото
на големите
бетонени чудовища
и техните
бучащи машини
запяха бавната
песен на
този дълъг
и прозяващ се
петъчен следобед.
© Светла All rights reserved.