Dec 19, 2015, 7:59 PM

Мембрана 

  Poetry » Other
417 0 1

Мембрана

 

В мен отеква Светът, резонира,

аз съм малка планета с крила,

всяка болка във мене намира

моята собствена тъжна вина.

 

Всяка радост в мен се побира

със бушуваща светлина,

всеки извор и в мене извира,

и от моите сърдечни недра.

 

Всяко зло и мене ме хапе,

такава ми е участта,

всяка капка-тъга и в мене да капе,

докато изгрее дъга.

 

Всяка красота да се отразява

в скромната ми душа

и сили и смисъл да дава

да живеем на тази Земя.

 

Аз съм малка жива мембрана

и трептя под космически честоти,

които опитвам се да ги прихвана

и предам на човешки вълни.

 

botyo

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав, Бойко, за оригиналната творба! Всички сме мембрани и нищо повече.Желая ти весели празници и нови творчески успехи!
Random works
: ??:??