Събуди се!
И се наслади.
И повярвай на мига.
Той е истински.
Като светла капка от дъжда,
който сухата земя
със нежност напоява.
А душата ти- с любов.
Всеки миг е пир за сетивата
Всеки миг е зов. Небесен зов!
Вяра и надежда свята!
И е свято чудото, наречено живот.
Отвори очи, за да го видиш!
И отдай му цялата си вяра и любов!
И животът ти ще бъде низ от светли мигове!
© Нина Сименова All rights reserved.
на светлите мигове от живота... поздрав
и прегръдка за теб, от сърце..