Jan 28, 2008, 9:31 AM

Миг очакване 

  Poetry
795 0 11

Прииждат с болката на изгрева

въпроси в хладния балкон.

А зад прозорците притихнали

очаквам сякаш друг сезон.

Очаквам нови измерения

на къса утринно небе -

единственият взор нагоре,

в деня ми. С мирис кафе.

И искам този миг да помня,

когато преброени дните -

прашинки пепел послед огън,

към залеза ми ще отлитнат...

Ще кажа: Дайте миг мълчание

и къс от утринно небе...

Един последен миг очакване

сред мириса на нес кафе...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??