Jun 12, 2012, 10:11 AM

Мигове на тишината 

  Poetry » Other
364 0 0

Мигове на тишината

 

В безкрайните мигове на тишината,

затворена с мен като колело,

движение сякаш е спряло

насред пътя ми само.

 

Ослепителната мълния на времето

ме докосна смутено с пипала,

не я погледнах,

не бях сама.

 

Стоя и си мисля

за безкрайното движение

на тази тишина,

която ражда духа ми неспокоен.

 

А огънят, останал в душата ми,

загаря бавно, уморено,

като движение,

изпуснато ускорено.

 

За да дочакам утрото

разбулено, побеляло,

но различно

променено.

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??