Oct 4, 2012, 2:17 PM

Мила моя 

  Poetry » Love
882 0 3

И двамата сме остарели,

макар и същите сега,

косите ни са побелели,

обичаме се, но с тъга.

И мъчим се да се измамим,

че любовта е в нас,

по навик любим и се галим,

 шепнейки с престорен глас,

"обичам те" ми казваш ти

и сякаш търсиш потвърждение,

не искам да се лъжем, разбери,

достатъчно сме в прегрешение,

избяга радостта от нас,

забравихме и как се плаче,

остана само похабена страст,

единствено която тачим.

 

http://www.vbox7.com/play:cee99f84

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??