Радостта ми да е тиха,
че боговете може да завидят.
От невидимата сила
боя се, тръпна цяла, прося милост.
Живея в някакъв мираж
от сънища и думи, любов и грях...
Пита жената в мен от кал -
Обичах ли те аз, обичана ли бях.
© Вяра Николова All rights reserved.