Aug 22, 2006, 4:19 PM

Минало 

  Poetry
619 0 5

Броя всеки следващ миг без теб...

Мигът стана час,а след това и ден,

А после още един...

Още помня последният ни ден...

Още помня как си тръгна

Без да кажеш дори дума

А беше различно преди...

Мигове пълни с толкова смях...

И всичко за един миг

Се превърна в прах.

Сякаш никога не те е имало...

Превърна се в кошмарно минало,

Което винаги ще помня,

Което вечно ще е част от моята душа,

Което дори хилядите сълзи

Не ще превърнат в мираж.

А дали и ти ще пазиш

Спомена за мен,

Толкова ревниво както аз за теб?

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??