Mar 6, 2008, 6:09 PM

Мисли  

  Poetry » Phylosophy
684 0 16

    Мисли

 

Мислите бягат...

И все ги догонвам…

Доколкото мога…

 

Сълзите не спират,

но аз не ги чакам…

Доколкото мога…

 

Силите намаляват…

Все гледам да стигат…

Доколкото мога…

 

Животът пред мен е!

Неспирно мечтая!

Доколкото мога…

И повече...

 

 ***

Цикъл: "Паспорт към безкрая"

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??