Jul 16, 2008, 9:50 PM

моето 

  Poetry
576 0 17

пуснах го
без да се замисля
бутнах го
по нишка от коприна
приплъзна се
като цветния прашец
гален от роса
и с лекотата на пеперудени крила
високо в синевата се издигна
там
гълъб бял в човчица го взе
за да може
приближавайки се
като звезден прах
над тебе да разпръсне
моето тихичко
ела



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??