Дните ми минават, изпълнени с тъга -
защо така страдам, защо всичко ме боли,
защо живота ме срази...?
Дните минават, лошите спомени остават,
започнах леко да се съвземам,
по нещо хубаво и аз от живота да вземам.
Дните минават,
но следите от казаните лоши думи остават.
Зная, че Любовта съществува,
че ще дойде и при мен,
че ще е озарен с нежност и моят ден.
Дните минават,
а бих искала да са по-различни от преди и
Любовта всичко лошо да заличи...
А може ли това да се случи...
... едва ли... толкова ме боли...
© Галина Атанасова All rights reserved.