М О И Т Е К И Л О М Е Т Р И Ч Н И К А М Ъ Н И...
_______________________________________________________
Историята на моя Живот...
Преброена низ от неслучили се Любови -
стъклени илюзии. Игра на Фантазията ми.
Бяха моите "километрични камъни".
Чрез които си отброявах сезоните.
И само бръчиците покрай очите. Влажни...
Ми останаха от Последната.
Най-истинската...
Най-зеленооката...
Най-нереално Звездната. И тъжната.
Но - красива като Приказка.
От 1001 нощ... Фатално пожертвана Любов.
Останалото е Мълчание!
2011 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.