Apr 27, 2014, 8:36 PM

Може би 

  Poetry » Love
454 1 1

Вземи ме. Не ме питай коя съм,
не ме питай каква съм била.
Вземи ме и тичай бясно
към другия край на света.
Вземи ме. Повярвай в мене.
Забравям за секунди миналото аз,
когато видя стрелките на ново време.
А ти ще станеш ли мой компас?
Вземи ме. Въпреки всички.
Въпреки времето и въпреки преди.
Не мисли. Надявай се. Обичай.
Може би аз съм твоето друго „ти“.


27.04.2014г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво, наситено с чувство стихо!

    Поздрав, Събина!
Random works
: ??:??