Sep 11, 2016, 10:33 PM

Морски нощи 

  Poetry » Phylosophy
588 1 4

 

 

Когато плисъка отмерен на вълните

тъче платното на изминалия ден

една след друга сбъдват се мечтите

 луна и самота отново пеят в мен.

 

И както се издига над морето

на гларуса възторженият вик

и бавно в миналото на небето

звездите ще запомнят този миг.

 

Със чайките лети ти моя песен

над морските притихнали вълни

и с нежността на идващата есен

заспалите ни страсти буди.

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??