Feb 23, 2022, 6:10 AM

Моят стожер 

  Poetry » Other
251 7 10

/на съпруга ми/

 

Не си измислен, а мъжът до мен -

стожер....от над тридесет години,

на бури устоял, не паднал в плен

на най-студените и върли зими.

 

Прегърнал болката, видял лъча,

който в душата ти просветва,

ти сила даде на една мечта,

изместила съдбата ни нелека.

 

Бъди и остани за мен мъжа -

приятелят в добро и в снеговея,

и нека заедно сме във мига

орисан ни от Бог... да преболеем.

 

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??