Mar 28, 2024, 10:10 PM

Моята мъка 

  Poetry » Love, Phylosophy
390 0 0

Мила, как да те видя желая,

по бузите да не текат сълзи!

Много болка има, иде края,

ще вехнат кокичета и рози!

 

От живота тъжен съм огорчен,

мисълта за тебе ме крепи само,

близо е нощта, ще свърши ден,

а няма го до мене твоето рамо!

 

Тя ще ме приспи, ще спра да пея,

ще свършат мъките ми на земята

и напразно искам вечно да живея,

близо са вече тишината и тъмата!

 

Живей си живота, не плачи ти за мен,

само завинаги в сърцето ти нека бъда!

От мъдростта с участ тежка примирен,

съжалявам, че повече няма да те видя!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??