Като пролетта
Не знаех как да търся любовта,
но срещнах теб и на мига усетих,
че тя пристига както пролетта
и първо се усеща от сърцето.
Обгръщаш този свят със поглед нов
и всичко покрай тебе розовее,
и стига ти едничката любов –
да кажеш, че си струва да живееш.
© Елица Ангелова All rights reserved.
А ти, Сашо, май буден сънуваш...
Поздрави!