Feb 21, 2018, 11:31 AM

Моята утопия 

  Poetry
288 1 3

Казват ми, че луда съм била.

Но да обичаш - що за лудост е това?

Обичам спомените, оставящи следа.

Така се чувствам жива -

а не затворник на света.

 

Обичам да се връщам - там, където

вече съм била. Да поглеждам зад пердето

с очи насълзени към света.

 

Копнея да съм там -

където никой не е сам.

В свят един такъв различен -

странен, светъл, утопичен.

 

В свят на радост, или на тъга -

да решаваш сам - дали от мъка

би живял, или би следвал си мечтите.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??