Dec 31, 2008, 11:14 AM

Мъжете и 

  Poetry » Humour
615 0 5
Матракът ''Тед'', мъжът удобен,
поезия е в скучната и проза,
със дъх на грешни спомени
от сънища във розово...

А другият и мъж, Мъркони,
на страж лежи в постелята и,
и мъркайки, шепти доволен,
че я обича и в неделя!

Ах, душът, този садо-мазо мъж,
с развинтена фантазия,
изгарял тялото и неведнъж
със сбъднати желания,
я ''пуща'' пак на своя брат, халата,
на тихата му мека топлина,
да я докосва с пръсти, тъй познати,
преди балсамът с вещата ръка 
да обладае кожата и, да я сгрее,
да стигне чак до глезена и малката
пета, кръвта и пак да подивее
от допира със любовта му...

И най-накрая менторът жесток,
кантарът-модератор ще я качи
внимателно и тихо върху себе си
да и даде поредния урок

как още по-намахано да крачи
по пътя свой и чист, и нов!!!
Какво тук някакви субекти значат,
когато става дума за любов?!

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • От скоро съм тук.Май някой трябва да ме ,,светне,, дали днес е ден за еротична поезия.
  • Радвам се , Жулли , че си човек с чувство за хумор !
  • Това ми хареса! Поздрав!
  • Аз много обичам да се самонадсмивам ! Забавлявам се така ! А ти си страхотна , пишеш забележително , но да не се повтарям ! Дерзай ! И на теб пожелавам само хубави неща през новата година!
  • Благодаря за настроението! (И, радвам се, че са ти харесали "творенията" ми ) Весело посрещане на Новата година!
Random works
: ??:??