Jul 24, 2008, 9:01 AM

На Андреа 

  Poetry » Phylosophy
772 0 12
 

На  Андреа

            В децата на децата си живеем

 

Божичко, колко си малка!

Хубава! Нежна най-вече.

Новородена весталка.

Миниатюрно човече.

 

Ето ти моето слънце.

Нека ти свети и топли.

Нека гласът ти е звънчев

и интересен живота.

 

Вземай и вятъра волен.

С него лети по земята.

И като него свободна,

нека да ти е душата.

 

Ти си красива усмивка.

Розовопръста зорница.

Да ти призная - щастлив съм,

мъничка хубавице.

 

Радвам се. С теб побеждавам

неумолимото време.

Моя свят - тебе дарявам.

Твоя - сама ще си вземеш.

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??