Feb 27, 2011, 12:59 AM

На дъщеря ми 

  Poetry » Other
733 1 0

Майчина душа в мъката се дави.

Рожбата си свидна сираче тя остави.

Прости ми, мило цветенце,

че татко ти не задържах.

Да го заобичам така и не успях.

Нарочно ли?!

Насила ли?!

Аз - баща и майка

съдбата е решила.

 

Кълна си в майчиното си сърце,

нищо няма да ти липсва.

Ни любов, ни ласки,

скъпо ми дете!

Сияйна ми звездичке,

прости на майка си!

Прости ми, моя дъщеричке!

© Христиана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??