Aug 6, 2010, 12:22 PM

На Лусиано 

  Poetry » Love
506 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=-s9AiF_frh4&feature=related


Не знам това какво се нарича -
изневерила нужда да съм нечия жена,
да играя в постановка за обичане
или просто да не съм вкъщи сама.

И ако не беше казал, че избираш друга,

ако бе останал безчестен, както всички, мъж,
колко по-малко тогава щях да се самозалъгвам.
А днес те искам. Сякаш с дъха ти се дрогирах изведнъж.

А колко много мразя такива силни усещания
и, когато най си втълпявам, че не трябва, в мен да се вселяват,
и когато казвам, че ако животът се преповтаря, не искам пак да те срещам,
а точно, за да съм с теб още веднъж, искам да се преповтаря.

И изобщо, така ми писна
от разни чувства неочаквани...
Искам да те изхвърля, безскрупулна, в лудост поискана,
но от мен се откъсва само едно прокълнато "Почакай...".

06.08.2010г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??