Jun 5, 2013, 1:17 PM

На Мама 

  Poetry
778 2 4

Светът без тебе е сълза голяма,
дъждът е ангелско крило
и откак те няма, Мамо,
се питам всеки ден - ЗАЩО?

Поисках още да те имам,
да си поплача с тебе още миг,
но, Мамо, нямам тази сила,
не ще те върна с моя вик.

Светът без тебе е горчилка само,
изпивам я със ранното кафе.
И моля се за тебе, Мамо,
дано сега си по-добре.

Поисках още да те имам,
да те зарадвам с детския ми смях.
Но, мамо, знам, че си отиде.
И знам, че ангел си сега.

Светът без тебе е дъждовен
и сълза е капката роса...
И, Мамо, липсваш ми...
                       Кълна се в Бога.
Обичам те. Помни това. 

© Николинка Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??