Jul 22, 2008, 7:06 AM

На мама 

  Poetry » Civilian
831 0 4
 

 

 

"На мама"

 

Майчице, толкова искам

все тъй близо до тебе да бъда,

да се гушкам до теб и притискам

и от поглед никога да не те губя.

Мамо, подай си ръката -

да я целуна, да я помилвам,

колко ли си страдала във тъмнината,

че не съм точно каквато ти искаш.

Дъщеря ти често след теб ще извика,

а после дълго за това ще съжалява,

но майката е толкова велика,

че винаги за грешките прощава.

Майчице, прости ми за ината,

за косите бели, за сълзите,

моя, само моя е вината,

а ти за отдих не попита.

И нищо не поиска в замяна.

Прости ми! Обичам те, мамо!

© Велина Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??