Aug 24, 2007, 9:10 AM

На моите нови приятели 

  Poetry
810 0 7

Случайно някак се получи,

сърфирайки из интернет,

моя милост да научи -

представяте ли си? - че е поет.

 

И ето, грабвам химикала

и почвам да редя слова.

За обич мъка и раздяла,

сърдечни разни чудеса.

 

Тогава чудото се случи.

Не знам дали ще бъда аз поет,

но тук сърцето ми получи

приятели добри безчет.

 

Дотягам ли ви, аз не зная,

но на мен ми е добре при вас

и силно, от сърце желая

да бъдем заедно във този час.

© Живка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??