Jan 19, 2007, 5:23 PM

НА ПОЕТИТЕ 

  Poetry
649 0 12

Поетите са като птиците, летят,
но не с крила, а с думи, изрази и чувства.
Те могат най-грозното да сътворят,
да го превърнат във магия, във изкуство.

Поетите цветя са, те цъфтят.
В цветовете си разкриват своята душа.
Поетите са светлина, опора, път.
"Поетите са всичкото, което другите не са!"




Това стихотворение е написано благодарение на
един от хората, които посещават сайта! Последното
изречение е негово творчество и аз му посвещавам
това стихче, както и на всички вас!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??