Jul 3, 2007, 5:07 PM

На теб 

  Poetry
721 0 3
НА  ТЕБ

Без тебе, истинска любов, се лутах
по пътищата прашни от тъга.
Без тебе не веднъж посрещах
в красиво утро новата зора.

Със тебе, истинска любов, аз пеех,
със птиците, във топли небеса,
и пак със твойто име на уста живеех,
пияна грабех с пълни шепи любовта.

На тебе, истинска любов, дарявах
усмивката си нежна и добра.
И пак на тебе вечно обещавах
очи, в които се оглежда верността.

За тебе, истинска любов, се молех
с измръзнали от студ ръце,
за тебе аз какво не сторих,
но винаги със огнено сърце.

До тебе, истинска любов, усещах
ръцете си, завити с топлина,
сърцето мое - влюбено, горещо...
до тебе аз се чувствах по-добра.

При тебе, истинска любов, останах,
до теб, за теб и вечно с теб,
и сякаш да греша престанах,
защото знаех какво е без теб.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??