Mar 11, 2017, 1:52 PM

На тръгване 

  Poetry » Other
478 3 8

Отпивам

от росата

във клепачите,

единствено

за да подсиля

жаждата

на тръгване

към залеза,

когато вече чувствата

заспали са…

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??