Jan 10, 2024, 9:50 AM

На втора редакция 

  Poetry » Humour
120 1 2

 Как искам просто да си поговоря

със някой, който знае за какво.

Да се съгласявам и да споря,

kak липва ми такова общество!

 

Не вечно някой все да ме дресира

Да готвя, чистя, гладя и пера,

Разбиране така и не намирам

и даже ми се иска да умра.

 

Мечтая си да срещна някой умен,

чаровен, но и сериозен мъж

и с него мойте измълчани думи

да рукнат като есенния дъжд.

 

Да ме полира и да ме шлифова

някой с опит като ювелир,

да ме вдъхнови за външност нова,

за да впечатлявам аз на шир.

 

Живота ми да редактира,

да ме превежда във добра кондиция.

Така той да ме стимулира

да сбъдна своите амбиции.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ShlW5plD_40&list=RD89S-RbszwJE&index=5

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за милите коментари
  • Как искам просто да си поговоря
    със някой, който знае за какво.
    Да се съгласявам и да споря,
    kak липсва ми такова общество...
    И на мен ми липсва. Сега светът е пълен с папагали - имитатори.
    Внушат им някаква тъпа идея и те я повтарят, като ехо, без да мислят.
    Поздрави за творбата !
Random works
: ??:??