Dec 9, 2016, 11:13 PM

Надежда 

  Poetry » Love
320 1 2

      НАДЕЖДА

 

Стоя до прозореца.

Гледам звездите.

Знам, същото правиш и ти.

 

Очите ни светят,

тъмата прорязват.

Но Млечният път ги дели.

 

Ще могат ли погледи

пак те да срещнат?

Да пламне пак огънят див?

 

Та аз те измислих –

надежда да блесне,

животът да стане красив.

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??