Jan 22, 2009, 9:37 AM

Най-истинският човек 

  Poetry
610 0 4
Да плача ли? Имам ли право?
Нищо, случило се с теб, не е реално,
а толкоз много с теб съм преживяла.
Вероятно трябва да съм благодарна,
че в един свят, само за мен и теб,
за частици от секундата сме се притежавали.
А ти за мен си най-истинският човек
и трудно ми е с трохички от теб да се задоволявам.
И донякъде ми е непоносимо,
че не мога взривяващ стих за теб да напиша.
Но и да не заявя стихотворно колко ми е важно, че те има,
за себе си знам как понякога само чрез теб съм дишала.


22.01.2209г.
гр. Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=wTgBY0vW2Uc

 

На най-странната и най-безценната връзка в живота ми. 

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??