May 15, 2018, 3:25 PM

Намерен 

  Poetry » Love
332 3 2

Той мълчи със уюта на вечер.
А в брадата му мисли гнездят.
Той научи сърцето на вечност.
И е среща пред нас всеки път.

 

Колко нежно припламват очите
от отсрещния ъгъл на стаята.
А пред тях и небето е ниско.
Боже, падам. А кой ще ме хване?...

 

Той се смее, към мене загледан.
И ме пуска да вляза в зениците.
Между нас се пропуква довереност, 
разцъфтяват еони обичане.

 

Мили мой... Съвършен и безмилостен. 
Синоним на любов и на щастие! 
Радостта ми е това е, че има те! 
Мое сладко нетленно богатство! 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??